enda

Robby Müller

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Coffee and Cigarettes 2003 Foto U/Spillefilm
24 Hour Party People 2002 Foto U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Cheffotograf DK/Spillefilm
Ghost dog - Den sidste samurai 1999 Foto U/Spillefilm
The tango lesson 1997 Foto U/Spillefilm
Dead Man 1996 Foto U/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Fotograf DK/Spillefilm
Bag skyerne 1995 Foto U/Spillefilm
Pigen i midten 1992 Foto U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Foto U/Spillefilm
Mystery Train 1989 Foto U/Spillefilm
Den lille djævel 1988 Foto U/Spillefilm
Barfly 1987 Foto U/Spillefilm
Den 7. magt 1987 Foto U/Spillefilm
Down by Law 1986 Foto U/Spillefilm
To live and die in L.A 1985 Foto U/Spillefilm
Paris, Texas 1984 Foto U/Spillefilm
On the road again 1980 Foto U/Spillefilm
Mr. Singapore 1979 Foto U/Spillefilm
Den amerikanske ven 1977 Foto U/Spillefilm
Undervejs 1976 Foto U/Spillefilm
Målmandens angst ved straffesparket 1971 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.