enda

Robert Altman

(1925 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Prairie Home Companion 2006 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
The Company 2003 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Gosford Park 2001 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Dr. T 2000 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Cookie's Fortune 1999 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Gingerbread man 1998 Instruktion U/Spillefilm
Kansas City 1996 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Prêt-à-Porter 1994 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Short cuts 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Player 1992 Instruktion U/Spillefilm
Vincent & Theo 1990 Instruktion U/Spillefilm
Fool for love 1985 Instruktion U/Spillefilm
Sandhedens time 1983 Instruktion U/Spillefilm
James Dean længe leve 1982 Instruktion U/Spillefilm
Skipper Skræk 1980 Instruktion U/Spillefilm
Quintet 1979 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Et bryllup 1978 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Husk mit navn 1978 Produktion U/Spillefilm
Tre kvinder 1977 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Godt skudt, du gamle 1977 Produktion U/Spillefilm
Buffalo Bill og indianerne 1976 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
California split 1974 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Vestens syndige par - McCabe og Mrs. Miller 1971 Instruktion, Manus U/Spillefilm
M.A.S.H 1969 Instruktion U/Spillefilm
Kom i ly for regnen 1969 Instruktion U/Spillefilm
Historien om James Dean 1957 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det lange farvel Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.