enda

Robert D. Yeoman

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Grand Budapest Hotel 2014 Foto U/Spillefilm
The Heat 2013 Foto U/Spillefilm
Moonrise Kingdom 2012 Foto U/Spillefilm
Brudepiger 2011 Foto U/Spillefilm
Yes Man 2008 Foto U/Spillefilm
The Darjeeling Limited 2007 Foto U/Spillefilm
Red Eye 2005 Foto U/Spillefilm
The Squid and the Whale 2005 Foto U/Spillefilm
Livet i havet 2004 Foto U/Spillefilm
The Royal Tenenbaums 2001 Foto U/Spillefilm
Down to You 2000 Foto U/Spillefilm
Dogma 1999 Foto U/Spillefilm
Drugstore cowboy 1989 Foto U/Spillefilm
Massemorderen 1987 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.