enda

Robert Duvall

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Apocalypse Now: Final Cut 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Wild Horses 2015 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Dommeren 2014 Joseph Palmer U/Spillefilm
A Night in Old Mexico 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Get low 2009 Felix Bush U/Spillefilm
The Road 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Crazy Heart 2009 Producer U/Spillefilm
Four christmases 2008 Howard U/Spillefilm
Open Range 2003 Boss Spearman U/Spillefilm
Dommedag nu 2001 Lt. Kilgore U/Spillefilm
Den 6. dag 2000 Dr. Griffin Weir U/Spillefilm
60 sekunder 2000 Otto Halliwell U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Spurgeon Tanner U/Spillefilm
Civil Action 1998 Jerome Facher U/Spillefilm
Det flammende bogstav 1995 Roger Chillingworth U/Spillefilm
Something to talk about 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Før deadline 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Brydekamp med Hemingway 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Falling down 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Geronimo - en amerikansk legende 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Den vilde Rose 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Days of Thunder 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Colors 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Operation Harry 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Fyrskibet 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Den bedste 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Op med poterne makker 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste drøm 1982 Medvirkende, Co-producer U/Spillefilm
En helvedes karl 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Dommedag nu 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Ørnen er landet 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Manden uden nerver 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Killer elite 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Godfather II 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Diamantpigen 1973 Medvirkende U/Spillefilm
The Great Nortfield Minnesota Raid 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Joe Kidd 1972 Medvirkende U/Spillefilm
THX 1138 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Flygtig som regnen 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.