enda

Robert Redford

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sidste gentleman 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Peter og dragen 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Truth 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Kulturkatedraler: Salk Instituttet 2014 Instruktion U/Dokumentarfilm
All Is Lost 2013 Medvirkende U/Spillefilm
The Company You Keep 2012 Instruktion, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Lions for Lambs 2007 Instruktion, Dr. Stephen Malley, Produktion U/Spillefilm
En ny dag i livet 2005 Einar Gilkyson U/Spillefilm
The Clearing 2004 Wayne Hayes U/Spillefilm
Spy Game 2001 Nathan D. Muir U/Spillefilm
The Last Castle 2001 Generalløjtnant Eugene Irwin U/Spillefilm
The Legend of Bagger Vance 2000 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Tom Booker, Instruktion, Producer U/Spillefilm
Central station 1998 Produktion U/Spillefilm
Civil Action 1998 Produktion U/Spillefilm
Tid til kærlighed 1996 Warren Justice U/Spillefilm
She's the one 1996 Executive producer U/Spillefilm
Quiz show 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Et frækt tilbud 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Ved floden 1992 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Sneakers 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Havana 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Milagro 1987 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Leg med ild! 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Mit Afrika 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Den bedste 1984 Medvirkende U/Spillefilm
En ganske almindelig familie 1980 Instruktion U/Spillefilm
Brubaker - en bombe under systemet 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Alle præsidentens mænd 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Tre døgn for Condor 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Den store Gatsby 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Sidste stik 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Vore bedste år 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Fire uheldige helte 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Manden, der ikke kunne dø 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Stem på McKay 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Butch Cassidy and the Kid 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Den djævelske jagt 1966 Medvirkende U/Spillefilm
A Tangled Web 1963 David Chesterman Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.