enda

Robert Tapert

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Evil Dead 2013 Producer U/Spillefilm
The Possession 2012 Producer U/Spillefilm
Drag Me to Hell 2009 Producer U/Spillefilm
The Messengers 2007 Produktion U/Spillefilm
30 days of night 2007 Produktion U/Spillefilm
Forbandelsen - The grudge 2 2006 Produktion U/Spillefilm
Boogeyman 2005 Produktion U/Spillefilm
Forbandelsen 2004 Produktion U/Spillefilm
Timecop 1994 Producer U/Spillefilm
Army of darkness 1992 Producer U/Spillefilm
Darkman 1990 Producer U/Spillefilm
Brdr. Mord 1985 Producer U/Spillefilm
Evil dead 1982 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.