enda

Roberto Silvi

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Never talk to strangers 1995 Klip U/Spillefilm
Tombstone 1993 Klip U/Spillefilm
Leviathan - fanget i dybet 1989 Klip U/Spillefilm
Mr. North kommer til byen 1988 Klip U/Spillefilm
The dead 1987 Klip U/Spillefilm
Under vulkanen 1984 Klip U/Spillefilm
Victory - fangelejrens helte 1981 Klip U/Spillefilm
Ondt blod 1979 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.