enda

Roger Deakins

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Prisoners 2013 Foto U/Spillefilm
Skyfall 2012 Foto U/Spillefilm
In time 2011 Foto U/Spillefilm
De frøgtløse 2010 Foto U/Spillefilm
Revolutionary Road 2009 Foto U/Spillefilm
Doubt 2009 Foto U/Spillefilm
A Serious Man 2009 Foto U/Spillefilm
In the valley of Elah 2008 Foto U/Spillefilm
Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford 2007 Foto U/Spillefilm
No Country for Old Men 2007 Foto U/Spillefilm
Jarhead 2005 Foto U/Spillefilm
The Ladykillers 2004 Foto U/Spillefilm
The Village 2004 Foto U/Spillefilm
Intolerable Cruelty 2003 Foto U/Spillefilm
House of Sand and Fog 2003 Foto U/Spillefilm
The Man Who Wasn't There 2001 Foto U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Foto U/Spillefilm
O Brother, Where Art Thou? 2000 Foto U/Spillefilm
Hvor lykken er 1999 Foto U/Spillefilm
The Hurricane 1999 Foto U/Spillefilm
Kundun 1998 Foto U/Spillefilm
Under angreb 1998 Foto U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 Foto U/Spillefilm
Det afgørende bevis 1996 Foto U/Spillefilm
Fargo 1996 Foto U/Spillefilm
Dead Man Walking 1995 Foto U/Spillefilm
Det store spring 1994 Foto U/Spillefilm
En verden udenfor 1994 Foto U/Spillefilm
Den hemmelige have 1993 Foto U/Spillefilm
Passion fish 1993 Foto U/Spillefilm
Tordenhjerte 1992 Foto U/Spillefilm
Barton Fink 1991 Foto U/Spillefilm
Air America - Luftens helte 1990 Foto U/Spillefilm
Farligt forfald 1988 Foto U/Spillefilm
Pascalis ø 1988 Foto U/Spillefilm
Personal Services 1987 Foto U/Spillefilm
Stormy Monday 1987 Foto U/Spillefilm
Sid and Nancy 1986 Foto U/Spillefilm
For rigets sikkerhed 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.