enda

Rokur H. Heinesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Albert 2015 Character modelling, Karakteranimation DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Lighting, Set modelling, Prop modelling, Animation DK/Spillefilm
Piggy 2012 Blocking, Karakteranimation DK/Kort fiktion
Jensen & Jensen 2011 Belyser, Set modelling, Animator DK/Spillefilm
They Came From Beyond the Sun 2010 Instruktion, Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.