enda

Rolf Lassgård

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Downsizing 2018 Medvirkende U/Spillefilm
En mand der hedder Ove 2015 Medvirkende U/Spillefilm
En rationel løsning 2011 Erland Fjellgren U/Spillefilm
Den fördömde 2010 Medvirkende Tv-serie
Hannahs valg 2009 Jonas Dahlberg U/Spillefilm
Den man elsker 2008 Alf U/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Jørgen DK/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Kurt Wallander U/Spillefilm
Den 5. kvinde 2002 Kurt Wallander Tv-serie
Magnetisørens femte vinter 1999 Dr. Selander DK/Spillefilm
Under solen 1998 Oluf U/Spillefilm
Jægerne 1996 Erik U/Spillefilm
Den vita lejoninnan 1996 Wallander U/Spillefilm
Manden på balkonen 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.