enda

Ronny Schoemmel

(1934 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Midt i en overgang 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Mennesker imellem 1975 Foto DK/Eksperimentalfilm
Hvad nu med Annie Petersen? 1974 Produktion DK/Dokumentarfilm
Med lov skal bro bygges 1964 Klip DK/Dokumentarfilm
Ballet ballade 1962 Trickoptagelser DK/Eksperimentalfilm
Journey to the Seventh Planet 1961 Special effect U/Spillefilm

Som Ronnie Schoemmel

Title År Funktion Category
Hvem kom først - hønen eller ægget 1984 Foto DK/Eksperimentalfilm
Hjælp os 1961 Foto, Animation DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.