enda

Rose Byrne

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Instant Family 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Bare Juliet 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Peter Kanin 2018 Stemme U/Spillefilm
Bad Neighbours 2014 Kelly Radner U/Spillefilm
I Give it a Year 2013 Nat U/Spillefilm
The Turning 2013 Rae U/Spillefilm
Insidious 2 2013 Renai Lambert U/Spillefilm
The Internship 2013 Dana U/Spillefilm
Insidious 2010 Renai Lambert U/Spillefilm
Knowing 2009 Diana U/Spillefilm
Sunshine 2007 Cassie U/Spillefilm
Wicker Park 2004 Alex U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.