enda

Bad Neighbours

Nicholas Stoller, USA, 2014

97 min.U/Spillefilm

Mac og Kelly ser frem til et liv som nybagte forældre i forstæderne. Deres lille drømmehus midt blandt andre familier i trygge omgivelser. Og de vil naturligvis være det unge, hippe par. Indtil de opdager, at deres nye naboer er et nummer mere hippe, nemlig en studenterklub med alt, hvad det indebærer af larmende fester og højt alkoholindtag. De beslutter sig dog til at spille cool, hilser pænt på formanden, Teddy, og ender da også - i det gode naboskabs navn - med at blive inviteret med til en af de vilde fester. Åh ja, det er næsten som at være ung og uansvarlig igen. Men næste gang, der er fest, er det bare lidt sværere at klage over, at de unge larmer. Mac og Kelly har det svært med den ansvarlige voksenrolle, men de unge larmer og barnet skal sove - så de påtager sig at være de sure naboer. Og så er handsken kastet.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Neighbors
Dansk titel Bad Neighbours
Instruktør Nicholas Stoller
Medvirkende Seth Rogen, Rose Byrne, Elise Vargas
Produktionsland USA
Produktionsselskab Good Universe
Dansk distribution United International Pictures
Dansk biografpremiere 17.07.2014
Premierebiografer Palads, CinemaxX, Empire, Falkoner samt BioCity - Tåstrup, Kinopalæet - Lyngby, Århus (BioCity, & CinemaxX), Ålborg (BioCity), Odense (BioCity & CinemaxX), Ballerup, Esbjerg, Fredericia, Frederikshavn, Grenå, Haderslev, Helsingør, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Holstebro, Horsens, Ikast, Kolding, Middelfart, Nykøbing Falster, Næstved (BioCity), Randers, Roskilde, Rødding, Rødovre (Atlas), Rønne, Silkeborg, Skive, Slagelse, Struer, Svendborg, Sønderborg, Torshavn, Varde, Vejle, Viborg og Åbenrå
Aldersgrænse Tilladt for børn over 11 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Good Universe
Dansk distribution United International Pictures

Instruktion

Instruktion Nicholas Stoller

Stills

Stills Glen Wilson

Medvirkende

Mac Radner Seth Rogen
Kelly Radner Rose Byrne
Stella Elise Vargas

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.