enda

Seth Rogen

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Long Shot 2019 Medvirkende U/Spillefilm
The Disaster Artist 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Steve Jobs 2015 Steve Wozniak U/Spillefilm
The Interview 2014 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Bad Neighbours 2014 Mac Radner U/Spillefilm
This is the End 2013 Instruktion, Seth Rogen, Manus, Producer U/Spillefilm
The watch 2012 Manus U/Spillefilm
The green hornet 2011 Britt Reid/The Green Hornet, Manus U/Spillefilm
50/50 2011 Kyle, Producer U/Spillefilm
Take this waltz 2011 Lou U/Spillefilm
Paul 2011 Paul U/Spillefilm
Observe & report 2009 Ronnie Barnhardt U/Spillefilm
Zack and Miri make a porno 2009 Zack Brown U/Spillefilm
Funny People 2009 Ira Wright U/Spillefilm
Monsters mod aliens 2009 B.O.B. U/Spillefilm
Drillbit Taylor 2008 Manus U/Spillefilm
Knocked Up 2007 Ben Stone U/Spillefilm
Superbad 2007 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.