enda

Rudolph Maté

(1898 – 1964)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Indianernes Krigslist 1955 Instruktion U/Spillefilm
D.O.A. 1950 Instruktion U/Spillefilm
At være eller ikke være 1946 Foto U/Spillefilm
Udenrigskorrespondenten 1946 Foto U/Spillefilm
My favorite wife 1945 Foto U/Spillefilm
Grevinden af New Orleans 1940 Foto U/Spillefilm
Til sidste mand 1939 Foto U/Spillefilm
Blokade 1938 Foto U/Spillefilm
Marco Polo 1938 Foto U/Spillefilm
Mands vilje 1936 Foto U/Spillefilm
Vampyr 1932 Foto U/Spillefilm
Jeanne d'Arcs Lidelse og Død 1928 Foto U/Spillefilm
Mikaël 1924 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.