enda

Rune Felix Holm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drømme fra ødemarken 2019 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Amys vilje 2019 Colorist DK/Dokumentarfilm
Den døde soldat 2019 Colorist DK/Dokumentarfilm
Fantasi Fantasi 2018 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Hjerter Dame 2018 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
De originale 2018 Colorgrader DK/Dokumentarfilm
Big Time 2017 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Tro 2017 Colorist DK/Dokumentarfilm
The Punk Voyage 2017 Colorgrading U/Dokumentarfilm
Kvinderne i Gyldent Daggry 2017 Colorist U/Dokumentarfilm
Monalisa Story – En film om kærlighed, kamp og heroin 2016 Colorist U/Dokumentarfilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Visual effects Tv-serie
Danmark mod Østeuropa 2016 Colorgrading Tv-dokumentar
Misfits 2015 Colorist DK/Dokumentarfilm
Barn af natten 2013 Colorist DK/Eksperimentalfilm
Solecito 2012 Colorgrading U/Kort fiktion
Håbets havn 2012 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Vildfugl 2012 Grading DK/Kort fiktion
Tantedrengen 2012 Colorgrading, Online DK/Dokumentarfilm
Skavengers 2012 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Hïstorïsk dokument 2011 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Sven & visdommen 2011 Colorgrading, Grafik DK/Dokumentarfilm
Pang pang brødre 2011 Colorgrading U/Dokumentarfilm
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Colorgrading, Online DK/Dokumentarfilm
Her bor Jensen 2010 Grading DK/Kort fiktion
Hïstorisk Document 2010 Colorist DK/Kort fiktion
Into Eternity 2010 Kolorist DK/Dokumentarfilm
Min bedste fjende 2010 Kolorist DK/Spillefilm
Profetia 2009 2D visuelle effekter, Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.