enda

Rune Thuelund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Paradis (oversigt) 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 1:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 2:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 3:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 4:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 5:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 6:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 8:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
Hotel Paradis 7:8 2019 Lyddesign Fiktionsserie
De sindssygt farlige 2019 Lydmix Dokumentarserie
Guds bedste børn 2019 Lydefterarbejde Dokumentarserie
Undtagelsen 2019 Boom operator DK/Spillefilm
Justitsmord 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Drabet uden lig (oversigt) 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Lejemorderen 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Skæbnemødet 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Kronvidnerne 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Varevognen 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Beviset 2018 Lyddesigner Dokumentarserie
Danmark 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Gælden 2017 Lyddesign DK/Spillefilm
Good Favour 2017 ADR mixer DK/Spillefilm
Cool Cats 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Idealisten 2015 Lydeffekter DK/Spillefilm
Under the Fold 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Walk With Me 2013 Lyddesigner U/Kort fiktion
The Reward 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Marco Macaco 2012 Lyddesign DK/Spillefilm
Salma 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.