enda

Rune Wedel-Heinen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kød & blod 2020 Grip DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Grip DK/Spillefilm
Kollision 2019 Grip DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Grip DK/Spillefilm
Mens vi lever 2017 Kran DK/Spillefilm
Aqua Mamas 2016 Grip-assistent DK/Kort fiktion
Sømand 2014 Grip DK/Kort fiktion
B 2014 Grip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.