enda

Russell Crowe

(1964 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Mummy 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Nice Guys 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Water Diviner 2014 Instruktion U/Spillefilm
Noa 2014 Noah U/Spillefilm
Winter's Tale 2014 Pearly Soames U/Spillefilm
Broken City 2013 Mayor Hostetler U/Spillefilm
Les Misérables 2012 Javert U/Spillefilm
Robin Hood 2010 Robin Longstride, Producer U/Spillefilm
The Next Three Days 2010 John Brennan U/Spillefilm
State of play 2009 Cal McAffrey U/Spillefilm
3:10 to Yuma 2008 Ben Wade U/Spillefilm
Body of lies 2008 Ed Hoffman U/Spillefilm
American Gangster 2008 Richie Roberts U/Spillefilm
A Good Year 2006 Max Skinner U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Jim Braddock U/Spillefilm
Master and Commander - Til verdens ende 2003 Jack Aubrey, kaptajn U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 John Nash U/Spillefilm
Gladiator 2000 Maximus U/Spillefilm
Livstegn 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Insider 1999 Jeffrey Wigand U/Spillefilm
L.A. Confidential - De faldne engles by 1997 Bud White U/Spillefilm
Sølvhingsten 1993 The man U/Spillefilm
Årgang '93 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.