enda

Ry Cooder

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Præsidentkandidaten 1998 Musik U/Spillefilm
The end of violence 1997 Musik U/Spillefilm
Last man standing 1996 Musik U/Spillefilm
Geronimo - en amerikansk legende 1993 Musik U/Spillefilm
Trespass 1992 Musik U/Spillefilm
Smukke Johnny 1989 Musik U/Spillefilm
Av min arv 1985 Musik U/Spillefilm
Alamo Bay 1985 Musik U/Spillefilm
Blue City 1985 Musik U/Spillefilm
Paris, Texas 1984 Musik U/Spillefilm
Streets of Fire 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.