enda

Sally Menke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Inglourious Basterds 2009 Klip U/Spillefilm
Death Proof 2007 Klip U/Spillefilm
Kill Bill - Vol. 2 2004 Klip U/Spillefilm
Kill Bill - Volume 1 2003 Klip U/Spillefilm
Nightwatch 1998 Klip U/Spillefilm
Jackie Brown 1997 Klip U/Spillefilm
Farlig viden 1996 Klip U/Spillefilm
Four rooms 1995 Klip U/Spillefilm
Pulp Fiction 1994 Klip U/Spillefilm
Himmel og jord 1993 Klip U/Spillefilm
Håndlangerne 1991 Klip U/Spillefilm
Skøre teenage ninja skildpadder 1990 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.