enda

Sam Ask

(1878 – 1937)

Svensk manuskriptforfatter og litterat, der startede i svensk film i 1916. Fra 1923-1925 skrev han manuskripter for Nordisk Film.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Äventyr i pyjamas 1935 Manus U/Spillefilm
Maharajahens Yndlingshustru 1926 Manus DK/Spillefilm
Fra Piazza del Popolo 1925 Manus DK/Spillefilm
Den store Magt 1925 Manus DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1924 Manus DK/Spillefilm
Kan Kvinder fejle? 1924 Manus DK/Spillefilm
Lille Dorrit 1924 Manus DK/Spillefilm
Min Ven Privatdetektiven 1924 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.