enda

Sam Shepard

(1943 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blackthorn 2011 Medvirkende U/Spillefilm
Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford 2007 Frank James U/Spillefilm
Don't come knocking 2005 Howard, Manus U/Spillefilm
Pelikan notatet 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Tordenhjerte 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Homo Faber 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Fool for love 1985 Manus U/Spillefilm
Paris, Texas 1984 Manus U/Spillefilm
Country 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Mænd af den rette støbning 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Frances 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Renaldo og Clara 1977 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.