enda

Sandra Yi Sencindiver

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skyggebokser 2017 Sygeplejerske 1 DK/Kort fiktion
Den fremmede 2015 Lucy DK/Kort fiktion
Skytten 2013 Sagsbehandler DK/Spillefilm
We Are Human After All 2012 Kvinde DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Mia Tv-serie
2900 Happiness 2007 Milla Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.