enda

Sanne Prehn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hannah Wolfe 2004 1. klippeassistent DK/Spillefilm
Klassens klovn 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Mine søstres lillesøster 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Supplerende klip DK/Spillefilm
Hænderne op! 1997 Klip DK/Kort fiktion
Wolfgang 1997 Klip DK/Kort fiktion
Den store kul-tur 1996 Klip Tv-film
Supermaterialisme 1996 Klip DK/Kort fiktion
Lyse tider 1995 Klip Tv-film
Sprængt nakke 1995 Klip Tv-film
Fæhår & Harzen 1995 Klip Tv-serie
Forsmåelse 1995 Klip DK/Dokumentarfilm
Sofaholdet 1994 Klip Tv-film
Skæbnens veje 1993 Klip DK/Kort fiktion
Tvangsritualer 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Sort høst 1993 2. klipper DK/Spillefilm
Brændemærket 1991 Klip DK/Kort fiktion
At bygge et skib 1990 Klipper DK/Dokumentarfilm
Dagens helt 1989 Klip DK/Kort fiktion
Glemmer du ... - en film om demens 1989 Klipper DK/Dokumentarfilm
Tekno Love 1989 Synkronisering DK/Spillefilm
Pigen i gyngen 1988 Klippeassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.