enda

Sara Hjort Ditlevsen

(1988 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen 2017 Louise Falck Tv-serie
Perfekte steder 2017 Rose Tv-serie
Al Medina 2015 Sarah DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Molly Madsen Tv-serie
2 piger 1 kage 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Kathleen Interaktive projekter
Borgman 2013 Stine U/Spillefilm
Rita 2 2013 Molly Madsen Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Helene DK/Spillefilm
Mellem træerne 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rita 1 2012 Molly Madsen Tv-serie
Talenttyven 2012 Lina DK/Spillefilm
Bewilderbeast 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kvinden der drømte om en mand 2010 Receptionist DK/Spillefilm
En historie om en pigetrio 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Sofie DK/Spillefilm
Dagen efter 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Julie Tv-serie
Forestillinger 2007 Katrin Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.