enda

Sara Indrio Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Helena Lachlan DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Korpige DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Kerstin DK/Spillefilm
Nåletræer 2007 Monica DK/Kort fiktion
Stjernekigger 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Italiensk for begyndere 2000 Giulia, servitrice DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.