enda

Sara Isabella Jønsson

Manuskriptforfatter. Født 22/3 1991. Uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 2019.

Spillefilmdebuterede som manuskriptforfatter med 'Guldkysten' (2015), som hun skrev med instruktør Daniel Dencik. Hun fortsætter samarbejdet med Dencik på 'Miss Osaka' (2020), der er hendes anden spillefilm.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miss Osaka 2020 Manuskript DK/Spillefilm
Dreaming Murakami 2018 Manuskriptkonsulent DK/Dokumentarfilm
September 2017 Manuskript DK/Kort fiktion
Guldkysten 2015 Medforfatter, Scripter DK/Spillefilm
Min Bror 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.