enda

Sara Koppel

(1970 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Little Vulvah & her Clitoral Awareness 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Painless 2014 Animation DK/Kort fiktion
Mig og Jesper 2009 Storyboard DK/Dokumentarfilm
Og møllen drejer 2000 Animation DK/Kort fiktion
Aberne og det hemmelige våben 1995 Animationsassistent DK/Spillefilm
Birdland - April in Paris 1993 Animation DK/Kort fiktion
Det er bare os høns 1992 Animation DK/Kort fiktion
The Flood 1992 Animation DK/Eksperimentalfilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Tegner DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Farvelægger DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.