enda

Sara Møller Olsen

(1985 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hånd i hånd 2018 Læge Tv-serie
Fighter 2007 Sofies veninde 3 DK/Spillefilm
Råzone 2006 Pernille DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Connie DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Marie DK/Spillefilm
Hjem til fem 1995 Rosa Tv-serie
Vildbassen 1994 Lille Søs DK/Spillefilm

Som Sara Olsen

Title År Funktion Category
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Maggie Peyton U/Spillefilm
Tæl til 100 2004 Helene DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.