enda

Sara Namer

(1980 – )

Producer. Født 29/3 1980. Sara Namer er uddannet som filmproducer fra den alternative filmskole Super16 2003-2005 og fra Den Danske Filmskole fra 2005-2009. I 2009 arbejdede hun som producer for produktionsselskabet Fridthjof Film, hvorefter hun i 2010 blev ansat hos Meta Film. Namer har desuden arbejdet freelance for selskaber som Nimbus Film, Zentropa og Nordisk Film.

Sara Namer var producerassistent på Nikolaj Arcels Oscarnominerede 'En kongelig affære' (2012) og har blandt andet produceret Samanou Acheche Sahlstrøms debutspillefilm 'I dine hænder' (2015), der i 2015 vandt prisen for bedste nordiske spillefilm og FIPRESCI-prisen på Göteborg Film Festivalen, samt Sahlstrøms anden spillefilm 'Til vi falder' (2018).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Til vi falder 2019 Producer DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Udviklingsproducer DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Producer DK/Spillefilm
I dine hænder 2015 Producer DK/Spillefilm
Europamestrene 2013 Producer Tv-serie
En kongelig affære 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Tick Tick Boom 2009 Producer DK/Kort fiktion
Vakuum 2005 Producer DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 Producerassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Scripter Tv-serie
Afsked 2004 Producer DK/Kort fiktion
Pagten 2003 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Bagland 2003 Statistkoordinator, Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.