enda

Sara Samsøe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Best Man 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
To kvinder 2012 Producer, Produktionsleder DK/Kort fiktion
10:01 2012 Producer DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Producer DK/Kort fiktion
Ung for evigt 2012 Produktionsleder DK/Kort fiktion
The Burqaclad Avenger 2011 Producer DK/Kort fiktion
Ronnie ser på stjernerne 2010 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.