enda

Sara Savery

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Komponist (suppl. musik) Tv-serie
Bedrag 2 2016 Komponist (suppl. musik) Tv-serie
You & Me Forever 2012 Komponist DK/Spillefilm
Tankograd 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Sugar daddys fastfood piger 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Afrejsen 2005 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.