enda

Sarah Flack

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Bling Ring 2013 Klip U/Spillefilm
Cinema Verite 2011 Klipper Tv-film
Somewhere 2010 Klip U/Spillefilm
Away We Go 2009 Klip U/Spillefilm
Min brors kæreste 2007 Klip U/Spillefilm
Marie Antoinette 2006 Klip U/Spillefilm
Lost in Translation 2003 Klip U/Spillefilm
Full Frontal 2002 Klip U/Spillefilm
Blair Witch 2 2000 Klip U/Spillefilm
Englænderen 1999 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.