enda

Sarah-Sofie Boussnina

(1990 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aminas breve 2017 Gülden DK/Spillefilm
Comeback 2015 Frederikke DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Jeanette Tv-serie
Katusha 2014 Katusha DK/Kort fiktion
Fasandræberne 2014 Kimmie som ung DK/Spillefilm
1864 2014 Claudia Henriksen Tv-serie
In Absentia 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tvillingerne & julemanden 2013 Regitze Schwartz Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Malene Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Malene Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Malene Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Mathilde DK/Spillefilm
Ice Age 4 - på gyngende grund 2012 Fersken U/Spillefilm
Bora Bora 2011 Mia DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Mathilde Holm Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.