enda

Sascha Haber

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rodløs 2014 Colorist DK/Kort fiktion
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Compositing DK/Dokumentarfilm
Fucking tøs 2012 Colorgrading DK/Kort fiktion
En kongelig affære 2012 Colorist DK/Spillefilm
Dreng 2011 Online-klipper, Grading DK/Spillefilm
Beast 2011 Colorgrading DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Colorgrading Tv-serie
Sky 2010 Colorist DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Digital artist DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Kolorist DK/Spillefilm
Canoe 2007 Colorist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.