enda

Sasia Mølgaard

(1986 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjem 2015 Tip U/Spillefilm
En chance til 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2 2014 Benknold U/Spillefilm
En du elsker 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2010 Benknold Torskal U/Spillefilm
Winx Club - Det fortabte kongerige 2010 Flora U/Spillefilm
Album 2008 Benidorm-tøs Tv-serie
Billy Boy 900 - Vampyrkysset 2002 Helena DK/Kort fiktion
En vild familie 2002 Debbie U/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Camilla Jacobsen DK/Kort fiktion
Rollinger i Paris 2000 Stemme U/Spillefilm
Mirakel 2000 Medvirkende DK/Spillefilm
Tilbage til byen 1999 Tanya DK/Kort fiktion
Falkehjerte 1999 Nabobarn DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Henriette DK/Spillefilm
Bølle-Bob 1998 Smut DK/Spillefilm
Drengen de kaldte Kylling 1997 Sandy Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.