enda

Per Scheel Krüger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Europamestrene 2013 Medvirkende Tv-serie
Borgen 3 2013 Udlejer Tv-serie
Rytteriet II 2013 Skoleinspektør Tv-serie
Rita 2 2013 Christian, Janniks far Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Jens Lebech Tv-serie
Lærkevej 2009 Troels Tv-serie
Ynglinge 2006 Manden DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Søren Barfoed Tv-serie
Perforama 2002 Poul Bonde m.fl. Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.