enda

Scott Farrell

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ronal Barbaren 2011 (promo screener) DK/Spillefilm
Kristian 2009 Executive Producer #1 Tv-serie
Common wealth 2005 Italiensk mand DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Engelsktalende mand Tv-serie
Brødre 2004 Engelsk militærlæge DK/Spillefilm
Anna 2000 Flypassager DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.