enda

Scott Smith

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ladder 49 2004 Klip U/Spillefilm
Virus 1999 Klip U/Spillefilm
The crow 1994 Klip U/Spillefilm
Snigskytten 1992 Klip U/Spillefilm
Ondskabens imperium 1991 Klip U/Spillefilm
Darkman 1990 Klip U/Spillefilm
Sig du elsker mig! 1987 Klip U/Spillefilm
To live and die in L.A 1985 Klip U/Spillefilm
Karate Kid 1984 Klip U/Spillefilm
Flashdance 1983 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.