enda
Person

Sejr Volmer-Sørensen

(1914 – 1982)

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Møv og Funder 1991 Sangtekster DK/Spillefilm
Undskyld vi er her 1980 Politikommissær DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Huslæge DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Vorherre/Kontormanden DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Grosserer Hansen, Bents far DK/Spillefilm
En ordentlig omgang 1977 Medvirkende Tv-film
Pas på ryggen, professor! 1977 Gert Latours redaktør DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Bankdirektør Baghmann DK/Spillefilm
Revykøbing kalder 1973 Produktion, Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Man sku'' være noget ved musikken 1972 Lasses svigerfar DK/Spillefilm
Kommunisten 1971 Sagfører Tv-film
Bella 1970 Ravn Tv-film
Lille mand, pas på! 1968 Kriminalbetjent Petersen, kaldet Helgenen DK/Spillefilm
Min kones ferie 1967 Konferencieren Simon DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Sangtekster DK/Spillefilm
Junglebogen 1967 Sangtekster (dansk version) U/Spillefilm
God mad er altid på mode 1966 Medvirkende DK/Reklamefilm
Flagermusen 1966 Manus DK/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Chefredaktør DK/Spillefilm
Der var engang 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Sangtekster DK/Spillefilm
Farvel 63 1963 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Mine tossede drenge 1961 Værten i Jazzklubben DK/Spillefilm
Fornuft og færdsel 1960 Speaker, Speakerkommentar DK/Dokumentarfilm
Forelsket i København 1960 Fortæller, Sangtekster DK/Spillefilm
Jazzband-itterne og petite fleur 1958 Dansk Kommentar U/Spillefilm
Børnenes færdselsfilm 1958 Speaker DK/Dokumentarfilm
Cyklisten 1958 Musik DK/Kort fiktion
Irma Journalen 1957 1957 Speaker DK/Reklamefilm
Rart at være ren 1957 Speaker DK/Dokumentarfilm
Irma-reklamer 1957 1957 Stemme DK/Reklamefilm
Mod og mandshjerte 1955 Nikolaisen, bankdirektør DK/Spillefilm
Afrikas løve 1955 Speaker U/Dokumentarfilm
Det var på Rundetårn 1955 En stemme DK/Spillefilm
Musik År Film Funktion
Sagt med et kys 2003 Villa Paranoia Tekstforfatter
Jeg snakker med mig selv 1991 Møv og Funder Sang
Ingen kan elske dig højere end mig 1969 De fem og spionerne Tekstforfatter
It''s a miracle 1968 Jeg elsker blåt Tekstforfatter
Jeg - en gourmand 1967 Min kones ferie Tekstforfatter
Kom til Norge, min far 1967 Min kones ferie Tekstforfatter
Åh, du 1967 Min kones ferie Tekstforfatter
Kvindens natur 1967 Min kones ferie Tekstforfatter
Man har da lov 1967 Min kones ferie Tekstforfatter
Hvor er du egentlig sød 1967 Min kones ferie Tekstforfatter
Solveigs sang 1967 Elsk... din næste Tekstforfatter
Ræk mig din hånd 1967 Elsk... din næste Tekstforfatter
Retsscenen 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Det er rigtigt, det er galt 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Tag et Glas og drik det ud 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Arrestationsterzetten 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Hvilken elegance 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Jamen Herr Marquis 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Orlofskys vise 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Urduetten 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Champagnesangen 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Vær som Bror 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Høj hat og stok 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Husk på, jeg er landlig uskyldig 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Afsløringsterzetten 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Finale 1966 Flagermusen Tekstforfatter
Nu må I gamle godt gi'' os'' plads 1964 Don Olsen kommer til byen Tekstforfatter
Penge og alt det dér 1964 Don Olsen kommer til byen Tekstforfatter
Er det mon sandt 1961 Mine tossede drenge Tekstforfatter
Man skal være god ved sig selv 1961 Mine tossede drenge Tekstforfatter
Forelsket i København 1960 Forelsket i København Tekstforfatter
Inte als förälskad 1960 Forelsket i København Tekstforfatter
Jag afskyr män 1960 Soldaterkammerater på vagt Tekstforfatter
Är det så svårt 1960 Forelsket i København Tekstforfatter
Låt bli, sluta spela 1960 Forelsket i København Tekstforfatter
Skeed Lee Bee 1960 Forelsket i København Tekstforfatter
Det bli''r alle tiders 1960 Forelsket i København Tekstforfatter
Copenhagen Calypso 1960 Forelsket i København Tekstforfatter