enda

Signe Sejlund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En chance til 2015 Kostumedesigner DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Kostume-supervisor Tv-serie
Den skaldede frisør 2012 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Chefkostumier DK/Spillefilm
En familie 2010 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Submarino 2010 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Kostumier DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Kostumier Tv-serie
Får 2009 Kostumer DK/Kort fiktion
Velsignelsen 2009 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Bobby 2009 Kostumier DK/Kort fiktion
Dansen 2008 Chefkostumier DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Chefkostumier DK/Spillefilm
En soap 2006 Kostumer DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Chefkostumier DK/Spillefilm
Brødre 2004 Kostumer DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Kostumer DK/Spillefilm
P.O.V. - Point of View 2002 Kostumer DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Kostumer Tv-serie
Grev Axel 2001 Kostumier DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.