enda

Signe Vaupel

(1976 – )

Skuespillerinde. Datter af skuespilleren Kirsten Vaupel (f. 1944).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lila 2018 Anette, Manuskript DK/Kort fiktion
Tidsrejsen 2014 Anna Tv-serie
Rita 2 2013 Tehis' mor Tv-serie
Sort kaffe & vinyl 2012 Christine DK/Kort fiktion
Zoomerne 2009 Ina DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Eva DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Camilla DK/Spillefilm
Panser 2008 Jacobs kone DK/Kort fiktion
Kl. 13.03 - Frank Boysen 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Maja DK/Spillefilm
Allegro 2005 Kvinde i Zonen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.