enda

Sigurd Emil Roldborg

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lærkevej 2009 Ekspedient Tv-serie
Huma-Porcellone-syndromet 2007 Jens Bonde DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Trucker DK/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Mogens Tv-serie
Jul i hjemmeværnet 2001 Vagt Tv-serie
Hotellet 2000 Victor Clemens Tv-serie
En sjælden fugl 1999 Bjarne DK/Kort fiktion
Slangehud 1999 Kaspar Tv-film
Når mor kommer hjem... 1998 Løber DK/Spillefilm
Fede tider 1996 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mors dag 1996 Johnny Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.