enda

Sigurd Philip Dalgas

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ron – virker næsten altid 2021 Medvirkende U/Spillefilm
Du som er i himlen 2021 Ekstra stemme DK/Spillefilm
Calamity Jane – Vestens vilde datter 2021 Stemme U/Spillefilm
Luna og den magiske krystal 2020 Stemme U/Spillefilm
Den lille afskyelige snemand 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Lille Per DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Lille Per DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.