enda

Sigve Endresen

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Thelma 2017 Executive producer U/Spillefilm
Louder Than Bombs 2015 Executive producer U/Spillefilm
Blind 2014 Producer U/Spillefilm
Nord 2009 Producer U/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Co-producer DK/Spillefilm
Vægtløs 2003 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Himmelfald 2002 Produktion U/Spillefilm
Flugten fra Jante 2000 Manus, Produktion U/Spillefilm
Frosset hjerte 1999 Producer U/Dokumentarfilm
Leve blandt løver 1998 Instruktion, Manus, Produktion U/Dokumentarfilm
Store drenge græder ikke 1995 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Jiwans onkel 1985 Instruktion, Foto, Klip DK/Kort fiktion
Herfra til Tøyen Klip U/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Filmfotograf 2008 Valladolid International Film Festival 2008 Maria Larssons evige øjeblik
Bedste kvindelige skuespiller 2008 Valladolid International Film Festival 2008 Maria Larssons evige øjeblik
Bedste Manus 2008 Valladolid International Film Festival 2008 Maria Larssons evige øjeblik
Bedste musik 2008 Valladolid International Film Festival 2008 Maria Larssons evige øjeblik
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Los Angeles, AFI Int. Festival 2008-10-30 Maria Larssons evige øjeblik
Valladolid International Film Festival 2008-10-24 Maria Larssons evige øjeblik
Chicago International Film Festival 2008-10-16 Maria Larssons evige øjeblik
Warsaw International Film Festival 2008-10-10 Maria Larssons evige øjeblik
Busan International Film Festival 2008-10-02 Maria Larssons evige øjeblik
Hamburg FilmFest GmbH 2008-09-25 Maria Larssons evige øjeblik
Toronto International Film Festival 2008-09-04 Maria Larssons evige øjeblik
Telluride Film Festival 2008-08-29 Maria Larssons evige øjeblik
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.