enda

Simon Jul Jørgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kolbøttefabrikken 2014 Hasse DK/Spillefilm
Talenttyven 2012 Medvirkende DK/Spillefilm
Cellen 2011 Philip Tv-serie
Jensen & Jensen 2011 Christianit, Polititassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Allan DK/Spillefilm
Det røde kapel 2009 Medvirkende, Kostumer DK/Dokumentarfilm
Rejsen til Saturn 2008 Ole DK/Spillefilm
Max 2007 Simon Jul Tv-serie
Nynne 2006 Xeng Pui Tv-serie
Episoder 2002 Medvirkende DK/Kort fiktion
Slim Slam Slum 2002 Slam DK/Spillefilm
Debutanten 2002 Tekniker DK/Kort fiktion
Banjos likørstue 2001 ColAlf, Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.