enda

Simon Kinberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
X-Men: Dark Phoenix 2019 Instruktion U/Spillefilm
X-Men: Days of Future Past 2014 Manus, Producer U/Spillefilm
Elysium 2013 Producer U/Spillefilm
This means war 2012 Manus, Producer U/Spillefilm
X-Men: First Class 2011 Producer U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2009 Manus U/Spillefilm
Jumper 2008 Manus, Produktion U/Spillefilm
X-Men: The Last Stand 2006 Manus U/Spillefilm
xXx2 - The Next Level 2005 Manus U/Spillefilm
Mr. and Mrs. Smith 2005 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.