enda

Simon Stenspil

(1983 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
UglyDolls 2019 Stemme U/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Grå U/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sune Tv-serie
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Stemme U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Dusty Markhopper U/Spillefilm
Turbo 2013 Tito U/Spillefilm
Dicte 1 2013 Darko Tv-serie
Rita 1 2012 Carsten Tv-serie
Planet 51 2010 Lem (dansk version) U/Spillefilm
Yogi bear 2010 Skovbetjent Jones U/Spillefilm
Winx Club - Det fortabte kongerige 2010 Timmy U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Brandon U/Spillefilm
Teenage mutant ninja turtles 2007 Michelangelo U/Spillefilm
Mistænkt 2001 Steffen Hansen Spil
Alle tiders julemand 1997 Ludwig Tv-serie
Rasmus Klump bygger skib 1996 Pelle DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Pelle DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.