enda

Siri Dynesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forever Now 2017 Producer DK/Kort fiktion
Velkommen til Paradis 2015 Producer DK/Kort fiktion
Riders 2015 Produktionskoordinator DK/Kort fiktion
Når dyrene drømmer 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
Afterparty 2013 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Patienten 2013 Producer DK/Kort fiktion
Spies og Glistrup 2013 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.